fbpx

Urid Dal – razpolovljena črna leča bio, 500g

zdrava in hranljiva stročnica bogatega in polnega okusa za vsako kuhinjo

3,89 z DDV

Stročnica, ki jo morate poskusiti in imeti na jedilniku.

Za urid fižol je značilen močan, bogat okus. Kot vse stročnice je še posebej bogat z beljakovinami in se lahko uporablja za pričaranje slastnih jedi. Urid fižol je osnova številnih indijskih glavnih jedi in prilog.

Zelo veliko se uporablja v južnoindijski kuhinji, v specialitetah kot so idli, dosa, vada, papadams, zaradi njihovega okusa, ki je podoben orehom, pa tudi v pikantnih karijih in dalu ter solatah.

Okusno in hranljivo

Na zalogi

Urid Dal – razpolovljena črna leča bio

Sestavine: 100% razpolovljena črna leča*
*iz kontrolirane ekološke pridelave. DE-ÖKO-037

Izvor: Kmetijstvo izven EU

Uporabno najmanj do datuma na embalaži.

Hranite v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred svetlobo.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 321 kcal / 1428 kJ; maščobe 1,6g; od tega nasičene maščobe 0,3g; ogljikovi hidrati 59g; od tega sladkorji 8g; beljakovine  25g; sol 0,01g

Proizvajalec: Cosmoveda GmbH, Nemčija